GS se pridružuje pozivu koji je DF uputila SDP-u i Našoj stranci

'Konaković se krije iza Danijeline suknje i podržava Zukorlićeve četnike u Crnoj Gori'

Front08.09.20, 10:34h

'Konaković se krije iza Danijeline suknje i podržava Zukorlićeve četnike u Crnoj Gori'
Umjesto skrivanja iza Danijele, Konakoviću bi bolje bilo da konačno pojasni zbog čega njegov ideološki vođa Muamer Zukorlić podržava četničku opoziciju u Crnoj Gori, smatraju u Građanskom savezu

 

- Vođa četvorke Elmedin Konaković se ne bi trebao kriti iza žena, pa ni iza stranačke kolegice Danijele Kristić, u trenutku kada na prilično primitivan način napada člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića - saopćeno je iz Građanskog saveza.


- Umjesto skrivanja iza Danijele, Konakoviću bi bolje bilo da konačno pojasni zbog čega njegov ideološki vođa Muamer Zukorlić podržava četničku opoziciju u Crnoj Gori, kao i da građanima i građankama kantona Sarajevo pojasni u što je Zukorlićev BANU potrošio 60 hiljada maraka koje mu je Konaković otimajući od građana Kantona Sarajevo poklonio.


GS se pridružuje pozivu koji je Demokratska fronta uputila SDP-u i Našoj stranci, s ciljem distanciranja ovih stranaka od ideologije i politike Konakovićevog i Zukorlićevog kolaboracionizma s četnicima - saopćeno je iz GS-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još