VIDEO/ MJESECIMA DOLAZIO NA LITIJE

Policija ga odvela na saslušanje: Draško Stanivuković uhapšen u Crnoj Gori!

Front29.08.20, 21:58h

Policija ga odvela na saslušanje: Draško Stanivuković uhapšen u Crnoj Gori!
Stanivuković je u Nikšiću učestvovao u litijama koje već mjesecima traju u Crnoj Gori povodom donošenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti

 

 


Draško Stanivuković, zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, uhapšen je večeras u Nikšiću (Crna Gora), zbog učešća na litiji u ovom gradu.


To je objavljeno i na njegovoj Facebook stranici uz priloženi video, ali bez više detalja. No, kako se nezvanično saznaje, policija ga je privela i odvela na saslušanje.

 


Više informacija očekuje se tokom sutrašnjeg dana, a ova objava na njegovoj FB stranici izazvaka je lavinu reakcija.


Inače, Stanivuković je u Nikšiću učestvovao u litijama koje već mjesecima traju u Crnoj Gori povodom donošenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.


I sam Stanivuković se tokom dana oglasio putem svog FB profila, te poručio:


- Možda je podrška svakog od nas pojedinačno kap vode u kljunu malog vrapca, ali da se zna da smo na strani svog naroda i uvijek na polju povijesti, a nikad na njegovim tribinama.


Kad je vrabac u kljunu nosio kap vode da ugasi požar na kući jedne porodice koju su zapalili huligani, na pitanje zašto radi, kad vjerovatno neće puno značiti, rekao je bar da se zna čija strana na kojoj sam.


Mi jesmo i uvijek ćemo biti na strani našeg naroda, vjere, svetišta, pravde i povijesnih istina i nikada nećemo dopustiti kraj naše povijesti.


Biti radni i vrijedan pripadnik naše domovine i naroda naša je dužnost i uvijek sam sretan i ponosan kad uspješno obavljam tu dužnost.


Neka Bog pomogne, volja naroda pobjedi i promjeni se u našoj bratskoj Crnoj Gori!, vapisao je Stanivuković u svojoj poruci.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 85

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još