foto/ ogromna transformacija

Cijeli svijet je pričao o tome koliko je Adele smršala, a sad je objavila novu fotku - stvarno je neprepoznatljiva!

Showbizz02.08.20, 17:15h

Cijeli svijet je pričao o tome koliko je Adele smršala, a sad je objavila novu fotku - stvarno je neprepoznatljiva!
Pjevačica je na ovoj fotki odala počast koleginici Beyonce, pohvalivši njen vizuelni album "Black is King"

 

Adele je prije nekoliko meseci šokirala svijet svojom transformacijom, pokazavši izrazito mršavu figuru, a sada je njena pojava ponovo u fokusu javnosti - objavila je novu fotografiju i na istoj izgleda zaista senzacionalno!

 

Pjevačica je na ovoj fotki odala počast koleginici Beyonce, pohvalivši njen vizuelni album "Black is King". "Hvala ti kraljice što se uvijek osjećamo voljeno kroz tvoju umjetnost", prokomentarisala je Adel.

 

adele

 

Na slici slavna plavuša pozira u crnim uskim helankama i modernoj majici sa printom, bez trunke šminke, a pustila je i svoju prirodno kovrdžavu kosu.


Čini se da je Adele dodatno smršala u odnosu na maj kada je za 32. rođendan objavila fotografiju na kojoj je vidimo u maloj crnoj haljini, vitkih nogu i ravnog stomaka!

 

adele-mrsava

 

Podsjetimo, ona je u posljednje 4 godine smršala preko 50 kilograma, a konačno je došla do tačke kojoj je težila i gdje više nema potrebe za strogom dijetom.

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!