'Putin bi to riješio za jedno popodne'

Hrvatski spisatelj predlaže da napadnu BiH: Neum je hrvatski grad po svemu i trebalo ga je integrirati!

Front24.06.20, 16:29h

Hrvatski spisatelj predlaže da napadnu BiH: Neum je hrvatski grad po svemu i trebalo ga je integrirati!
'Putin bi to riješio za jedno popodne', piše Hitrec u kolumni na desničarskom portalu

 

Poznati spisatelj Hrvoje Hitrec predlaže vojnu invaziju na Bosnu i Hercegovinu i otimanje bosanskog grada Neuma po uzoru na Putinovo pripajanje teritorija u Ukrajini. Tim manevrom, piše Hitrec u kolumni na desničarskom portalu Projekt Velebit, izbjegnula bi se potreba izgradnje Pelješkog mosta, piše Telegram.hr.


“Ovaj jedan koji tek viri iz mora jedva jedvice se rađa već desetljećima, ne bi li spojio Hrvatsku s Hrvatskom. Je li se mogla izbjeći njegova gradnja?”, piše Hitrec o mostu. “Jest, pa Neum je hrvatski grad po svemu i trebalo ga je mirno ili nemirno integrirati. Putin bi to riješio za jedno popodne”.


Za pretpostaviti jest kako pod “nemirnom integracijom” i putinovskim rješenjem Hitrec misli na vojnu okupaciju, kakvu je ruski predsjednik izveo na Krimu. Početkom 2014. godine ruske su snage zauzele teritorij Krimskog polutoka i isforsirale njegovo pripajanje Ruskoj federaciji.


U ostatku hit-kolumne Hrvoje Hitrec, autor popularnih Smogovaca, bavi se Srbima, jugoslavenima, protuhrvatskim kadrovima u kinematografiji, Punišom Račićem i ignoriranju koje je doživio od strane trenutnog vodstva Hrvatske demokratske zajednice.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 94

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još