Porodici bivšeg generalnog sekretara SDA opet stižu mafijaške poruke

Elma Zukić: Amir je taj Mercedes vozio cijeli dan. Policija je napravila zapisnik... Prvo konj, pa pas, a sada i šarafi na vozilu...

Hronika20.05.20, 19:23h

Elma Zukić: Amir je taj Mercedes vozio cijeli dan. Policija je napravila zapisnik... Prvo konj, pa pas, a sada i šarafi na vozilu...
Da sam brže vozila, ko zna šta bi se dogodilo, priča Elma Zukić

 

Amiru Zukiću, bivšem generalnom sekretaru SDA, nastavljaju stizati mafijaške poruke. Elma Zukić, supruga Amira Zukića, ispričala je za Avaz detalje novih zastrašujućih mafijaških poruka koje su upućene njenoj porodici. Podsjetimo, ona je na svom Facebook profilu sinoć napisala da su nepoznate osobe na točku porodičnog automobila odvile šarafe i ugrozile njen i živote njene djece!  

 

Elma Zukić kaže da je bila s djetetom u automobilu kada se sve dogodilo. Svih pet šarafa je, kako kaže, bilo odvojeno od ležišta. Dva su već bila ispala. Kaže da je puka sreća da je vozila sporije.  

 

- Da sam brže vozila, ko zna šta bi se dogodilo – priča nam Zukić.

 

Automobil je tokom vikenda bio na servisu, a kontaktirala je i servisera, koji joj je kazao da je predao vozilo u potpuno ispravnom stanju.

 

- Amir je taj Mercedes vozio cijeli dan. Policija je pregledala vozilo i napravila zapisnik. Serviser je kazao da nema šanse da šarafi sami ispadnu – kaže Elma Zukić.

 

Podsjeća da ovo nije prvo slučaj zastrašivanja porodice Zukić.

 

- Strašno je da imate dijete sa 18 godina koje treba da upiše fakultet i da, ne daj Bože, svi nastradamo. Amir se prije četiri godine povukao iz političkog života. Ali prvo konj, pa pas, a sada i šarafi na vozilu. Teško se ovo može podnijeti. Prošle godine su greškom komšinici skinuli šarafe s vozila i to smo tek saznali. Ona sumnja da je to nama bilo namijenjeno, jer su nam vozila bila jedno do drugog - priča za Avaz Elma Zukić.


Prije skoro dvije godine na porodičnom imanju Zukića u Visokom pronađen je mrtav konj. Također, psu porodice Zukić odsječena je noga te je on pronađen ubijen. 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 73

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još