Supruga Amira Zukića tvrdi

Odvrnuli su nam šarafe na autu, molim Boga da im oprosti: Porodica bivšeg sekretara SDA umalo nastradala!

Front20.05.20, 10:52h

Odvrnuli su nam šarafe na autu, molim Boga da im oprosti: Porodica bivšeg sekretara SDA umalo nastradala!
Ona nije precizirala kako i kada se desilo odvijanje točkova na automobilu niti da li je slučaj prijavljen policiji

 

Porodica Amira Zukića, bivšeg generalnog sekretara SDA, dobila je nove mafijaške poruke. O novom, blago rečeno, incidentu izvijestila je njegova supruga Elma Zukić na svom Facebook profilu.

 

elma-zukic-status


“Danas smo Božijom voljom moj sin i ja ostali bez posljedica. Molim Boga da oprosti u ovoj posebnoj odabranoj noći onima koji su nam na točku automobila odvili šarafe i ugrozili život moje djece i mene! Bog je zaista svemoguć i hvala dragom Bogu! U ovoj Noći je ukazana milost svjetovima, svjetlo koje je nadjačalo tamu i otvorilo nove vidike i mogućnosti čovječanstvu.


Zbilja, Mi smo ga počeli objavljivati u Noći Kadr! A šta ti misliš, šta je Noć Kadr? Noć Kadr je bolja od hiljadu mjeseci! Meleki i Džibril s dozvlom Gospodara svoga u njoj silaze zbog odluke svake, u njoj je spas sve dok zora ne svane!” (El-Kadr: 1-5)”, napisala je Elma Zukić na svom Facebook profilu.


Ona nije precizirala kako i kada se desilo odvijanje točkova na automobilu niti da li je slučaj prijavljen policiji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još