Meghan i Harry opet u problemu

Ogromna cijena samostalnosti za buntovni par: Kraljičin žestok udarac i kraj pomno građenog brenda SussexRoyal

Lifestyle19.02.20, 14:42h

Ogromna cijena samostalnosti za buntovni par: Kraljičin žestok udarac i kraj pomno građenog  brenda SussexRoyal
Nakon dugotrajnih i složenih razgovora vjeruje se da su se kraljica Elizabeta II. i visoki britanski dužnosnici složili kako je neprimjereno da par i dalje koristi riječ "kraljevski" u svojem "brendiranju"


Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa moraju odbaciti titulu "kraljevski" nakon što su se povukli s dvora i odlučili biti financijski samostalni.


Nakon dugotrajnih i složenih razgovora vjeruje se da su se kraljica Elizabeta II i visoki britanski dužnosnici složili kako je neprimjereno da par i dalje koristi riječ "kraljevski" u svojem "brendiranju" te se ne smiju više predstavljati kao dio kraljevske obitelji, piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji.hr.


Naime, Harry i Meghan su potrošili desetke tisuća funta na novu internetsku stranicu 'Sussex Royal' kako bi upotpunili svoj vrlo popularan istoimeni Instagram profil.


Istodobno su napravili prve poteze na pokretanju humanitarne organizacije "Sussex Royal - Zaklada vojvode i vojvotkinje od Sussexa", no taj će brend sada morati preimenovati.


Par je spomenuti logo želio registrirati kao svjetski logo za brojne aktivnosti, poput modnih brendova, knjiga i društvenih usluga.


Harry i Meghan navodno su prihvatili to da, u skladu sa svojim novim poslovima, neće moći koristiti kraljevske titule kao što su se nadali.


Ovakav razvoj događaja velik je udarac za njih jer moraju početi ispočetka i sve zamišljeno registrirati ponovno.

 


(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!