SNIJEGA NI NA VIDIKU

Spašavanje sezone: Specijalne cijene SKI karata za vikend - na Bjelašnici i Igmanu

Hronika13.02.20, 16:37h

Spašavanje sezone: Specijalne cijene SKI karata za vikend - na Bjelašnici i Igmanu
Popust će važiti na dnevnu i poludnevnu kartu za odrasle na Bjelašnici, te dnevnu i poludnevnu dječiju kartu na Bjelašnici. Na dnevnu i poludnevnu kartu za odrasle na Igmanu, te dnevnu i poludnevnu dječiju kartu na Igmanu

 

 
 
 
Za ovu Ski sezonu možemo čuti komentare da nikad nije bilo manje snijega, a da se više skijalo.
 
 
Činjenica je da je malo snijega učinilo da se u funkciju ne mogu pustiti svi liftovi, te cijeneći posjetu i lojalnost naših skijaša u dane vikenda 15. i 16. 2. 2020. dajemo našim skijašima popust od 20 % na ski karte.
 
 
Popust će važiti na dnevnu i poludnevnu kartu za odrasle na Bjelašnici, te dnevnu i poludnevnu dječiju kartu na Bjelašnici. Na dnevnu i poludnevnu kartu za odrasle na Igmanu, te dnevnu i poludnevnu dječiju kartu na Igmanu. 
 
 
Ne sumnjamo da će se nastaviti odlična posjećenost i u danima vikenda i u dnevnom i u večernjem periodu. Igman i Bjelašnica kao idelna destinacija za skijanje, rekreaciju, čist zrak i odmor. Dobro nam došli - poručuju iz KJP ZOI'84.
 
 
 
(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!