NERVOZNI GLUMAC GUBI KONTROLU

Sergej Trifunović opet napravio lom na cesti, zabio se u auto: 'Dobro je, gospodina sam ispratio do ambulante...'

Showbizz10.02.20, 14:39h

Sergej Trifunović opet napravio lom na cesti, zabio se u auto: 'Dobro je, gospodina sam ispratio do ambulante...'
Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom auto-putu

 

Sergej Trifunović se oglasio na Twiteru povodom udesa koji je imao preksinoć, kazavši da ga je "realnost udarila" i da je shvatio da drugi trpi posljedice zbog njegovog ponašanja, piše Kurir.rs.


- Neko vreme sam na bajsu - počinje on aludirajući da neće voziti automobil u narednom periodu, nakon dva peha koje je napravio za kratko vreme.


-  Gospodina sam ispratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i šta je moglo da se desi - napisao je on.

 

sergej-tweet


Naime, glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom auto-putu. Trifunović je tom prilikom svojim velikim automobilom marke "Audi Q2" zakucao u "Fiat", koji je išao ispred njega, povrijedivši vozača u njemu. Na mjesto nesreće ubrzo je stigla Hitna pomoć, a povrijeđeni vozač je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje liječenje.


Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Prije samo 20 dana on pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobjegao s lica mesta. Kasnije se opravdavao da je morao žuriti kući da nahrani mačke. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!