U KLUBU CINEMAS SLOGA, 13. I 14. FEBRUARA

Sarajevski koncert Darka Rundeka rasprodan, zakazan još jedan - dan ranije: Karte odmah puštene u prodaju

DEPO CLUBBING31.01.20, 11:29h

Sarajevski koncert Darka Rundeka rasprodan, zakazan još jedan - dan ranije: Karte odmah puštene u prodaju
Bend pod nazivom Darko Rundek i Ekipa sa šest vrhunskih muzičara dolazi u Sarajevo nakon tačno dvije godine i rasprodanog koncerta u sklopu turneje Apocalypso now u Domu mladih

 

 


Sarajevski koncert Darka Rundeka, zakazan za 14. februar u klubu Cinemas Sloga, je rasprodan. Zbog velikog interesovanja zakazan je dodatni koncert i to dan ranije, 13. februara.

 


Prodaja ulaznica kreće odmah, a ulaznice po cijeni od 15 KM će se prodavati u klubu Cinemas Sloga, biletarnicama BKC i Plato Skenderija te u prodajnoj mreži i online prodaji portala Kupikartu.ba. Rezervacija stolova je moguća samo kupovinom četiri ulaznice u klubu Cinemas Sloga.


Darko Rundek, jedinstveni i omiljeni autor i izvođač svih generacija, nastupiće u kultnoj sarajevskoj Slogi na dan zaljubljenih, 14.februara.
Bend pod nazivom Darko Rundek i Ekipa sa šest vrhunskih muzičara dolazi u Sarajevo nakon tačno dvije godine i rasprodanog koncerta u sklopu turneje Apocalypso now u Domu mladih.


Biće to opet noć za pamćenje, ovaj put u malo intimnijem prostoru za ograničen broj posjetilaca.  
 

Darko Rundek je jedan od najutjecajnijih autora i muzičara na prostorima bivše Jugoslavije koji je na sceni više od četrdeset godina. Karijeru je započeo u legendarnom novotalasnom zagrebačkom bendu Haustor, sa kojim je objavio četiri albuma.


Nakon raspada Haustora, 1991. godine odlazi u Pariz gdje uglavnom radi muziku za pozorišne drame. Godine 1997. izdaje svoj prvi solo album Apokalipso, kojim kreće izvanredna solo karijera sačinjena od deset studijskih i živih albuma.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!