FOTO/ Novo u Sarajevu

Elis Esthetic Studio' u centru grada: Luksuzna njega po cijenama prilagođenim bh. ženama, popusti i do 50 posto

ŽENA iN13.01.20, 20:50h

Na sve nabrojane tretmane "Elis Esthetic Studio" daje popuste od 10%, pa sve do 50%, i to za sve one dame koje uspiju da u prvih 30 dana rada studija rezervišu svoje termine. No to nije sve...

 

 

Ovog vikenda u Sarajevu (ul. Miss Irbina 22) upriličeno je svečano otvorenje "Elis Esthetic Studija". 


Studio je zamišljen kao mjesto pružanja najsavremenijih usluga estetske njege lica i tijela u regionu i šire, putem vrlo stručnih, školovanih i međunarodno certificiranih osoba, magistra farmacije i doktora stomatologije, koji u svom radu primjenjuju najsavremenije metode rada u ovoj oblasti, uz korištenje najboljih i ujedno najefikasnijih preparata dostupnih na svjetskom tržištu, a sve to po cijenama koje su prilagođene bh. ženama, ali i inozemnim konzumentima usluga.


- Naš fokus rada biti će usmjeren na njegu i isticanje prirodne ljepote koju svaka žena posjeduje, uz upotrebu prirodnih, dermatološki ispitanih i sigurnih preparata. Oni, meni lično najdraži među njima, su preparati fantastične španjolske farmaceutske kuće Innoaesthetic: Inno-expo hemijski pilinzi, Inno-tds mezoterapijski kokteli i Inno-derma specifična dermokozmetika. Preparate ove liderske kuće u polju dermokozmetike i dermoestetike koristimo u pojedinačnim ili kombinovanim tretmanima mezoterapije napage tehnikom, derma rolerom ili dermapenom sa hemijskim pilinzima i post njegom dermokozmetikom - pojasnila je mr.ph. Alisa Kazić, vlasnica studija.  


Kako dalje navodi, u tretmanima usmjerenim na njegu lica i tijela u "Elis Esthetic Studiu" također se koriste sjajni Afrodita professional preparati, bilo da se radi o klasičnom čišenju i njezi lica ili u kombinaciji sa hydrafacial aparatom za dubinsko čišćenje kože lica, odnosno u kombinaciji sa trenutno najsavremenijim 3d hifu aparatom za tretman bora i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.


"Elis Esthetic Studio" je, u svrhu pružanja kompletne usluge na jednom mjestu, između ostalog, u svoju ponudu uvrstio i njegu kose Joico preparatima, zatim pedikuru i manikuru sa lart trajnim lakom ili nadogradnjom noktiju prahom, jednim izvanrednim i relativno malo poznatim tretmanom za jačanje i regeneraciju noktiju, ruski volumen trepavica i oblikovanje obrva. 


Po pitanju njege tijela, u studiju će se raditi rituali koji uključuju pilinge, maske i masaže tijela, kao i relax masaže.


- Ono na što smo posebno ponosni je činjenica da će naše dame u "Elis Esthetic studiju" već od prvog radnog dana moći računati na izuzetno stručne i sofisticirane zahvate doktora stomatologije, kao što su mezoterapija napage tehnikom, dermarolerom ili dermapenom kojom postižemo sve od hidratacije kože do brisanja pjega, ožiljaka ili bora, te anticelulitni tretmani i tretmani lipolize mezokoktelima - ističe Alisa Kazić.


Treba napomenuti i da na sve gore nabrojane tretmane "Elis Esthetic Studio" daje popuste od 10%, pa sve do 50%, i to za sve one dame koje uspiju da u prvih 30 dana rada studija rezervišu svoje termine. 


Za ubuduće također planiramo davati posebne popuste za dame u penziji, kao i mlade mame, a za sve one koji sebi ne budu mogli priuštiti naše usluge planiramo oraganizovati nagradne igre, tako da budemo dostupni svima. u ponudi također imamo i poklon bonove kojima možete obradovati sve posebne dame u vašem životu - poručuju iz studija.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!