FOTO i VIDEO/ Dalmatinac razvio posao

Prije nego što ga je kupio Arap i ukinuo alkohol: Pogledajte kako je nekad izgledao omiljeni SKI centar u srcu Bosne...

Biznis Klub11.01.20, 20:19h

Prije nego što ga je kupio Arap i ukinuo alkohol: Pogledajte kako je nekad izgledao omiljeni SKI centar u srcu Bosne...
DEPO Portal svojevremeno je, u okviru serijala "Akademija turizma" pravio reportažu o ovom turističkom kompleksu, koji uz skijalište ima još i hotel Rostovo i etno selo Babići... Pogledajte kako je to nekad bilo!

 

 

Oni koji su voljeli zimi, ali i tokom ostalih godišnjih doba, boraviti u Ski centru Rostovo, turističkom centru smještenom između Novog Travnika i Bugojna, uglavnom su ostali zatečeni novonastalom situacijom u ovom sportsko-rekeacionom kompleksu od kada ga je preuzeo novi vlasnik iz Katara.


Najveća promjena, bar za sada, odnosi se na činjenicu da je arapski gazda ukinuo točenje alkohola, a prema riječima tamošnjih ugostitelja posljedice se već osjećaju, jer brojni gosti otkazuju svoje rezervacije. 


Naviklo se ovdje slaviti i dočekivati Novui godinu, no i to je ovoga puta izostalo – rečeno je iz “Ski centra Rostovo" za Hayat.ba.

 

Ski centar Rostovo_Etno selo Babići


DEPO Portal svojevremeno je, u okviru serijala "Akademija turizma" pravio reportažu o ovom turističkom kompleksu, koji uz skijalište ima još i hotel Rostovo i etno selo Babići... Bilo je to u vrijeme kada je njegov tadašnji vlasnik, Dalmatinac Mario Babić sa puno entuzijazma razvijao turizam u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. I sama njegova životna priča bila je vrlo neobična... Pogledajte kako je to nekad bilo...

 


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Gledaj bonus VIDEO... DEPO TV!

 

 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 50

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još