Otac i sin pronašli manijaka i djevojčicu

Došao u selo da kolje svinje, pa vidio svjetlo u kući: 'Otvorili smo vrata vikendice i ugledali Malčanskog berberina i Moniku!'

Hronika30.12.19, 09:36h

Došao u selo da kolje svinje, pa vidio svjetlo u kući: 'Otvorili smo vrata vikendice i ugledali Malčanskog berberina i Moniku!'
Monika je pronađena u nedjelju oko 16 sati. Njoj je brzo ukazan pomoć i prebačena je kolima Hitne pomoći na Dječju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Malčanski berberin je uspio da pobjegne i policija za njim traga

 

Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Jako nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije?

 

Ovo je rekao Nišlija Emil Živić koji je slučano pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu djevojčicu u selu Pasijača. Emil je, kako je rekao, u nedjelju došao u Pasjaču da kolje svinju. Pošto nije dugo obilazio kuću koja je pripadala njegovoj tašti, odlučio je sa sinom da svrati.

 

– Sada sam došao iz policije. Sin i ja smo dugo davali izjave. I dalje ne mogu da vjerujem šta se dogodilo. Pod stresom sam i loše mi je. Znate ja sam srčani bolesnik i ovo mi sve teško pada. Kada sam ga ugledao, svijet mi se okrenuo. Odmah smo pozvali policiju. Nismo se dvoumili nijednog trenutka. Vidio sam da je u kući koja je pripadala mojoj pokojnoj tašti opšti haos. Ne znam. I dalje mislim da sanjam – rekao je Emil.

 

ninoslav-jovanovic-malcanski-berberin

 

Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina.

 

Da podsjetimo, Monika je pronađena u nedjelju oko 16 sati. Njoj je brzo ukazan pomoć i prebačena je kolima Hitne pomoći na Dječju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Malčanski berberin je uspio da pobjegne i policija za njim traga.

 

Monika je nestala u petak 20. decembra.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!