u nenaseljenom selu

Novi tragovi: Pronađene dječije gaćice i majica, Malčanskom berberinu u bijegu ispala hrana

Hronika28.12.19, 17:38h

Novi tragovi: Pronađene dječije gaćice i majica, Malčanskom berberinu u bijegu ispala hrana
Pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje se sumnja da je Malčanski berberin kupio za djevojčicu i da su mu ispale prilikom bjekstva

 

Kako saznaje Blic od izvora bliskih istrazi u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin, pronađeni su novi tragovi.

 

Naime, kako piše ovaj medij, pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje se sumnja da je Malčanski berberin kupio za djevojčicu i da su mu ispale prilikom bjekstva. Nedaleko od toga pronađena je i salama. Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo djevojčicu jer u selu u kom su pronađene ove stvari gotovo da ne živi niko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da prije nekoliko dana nije bilo tu.


Podsetimo, Opsežna policijska potraga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša, traje već osam dana. Policija je našla više tragova koji ukazuju da monstrum stalno mijenja pozicije, svuda sa sobom vodi djevojčicu i skriva je po šumama ili napuštenim kućama po selima oko Knjaževca. Za njima i danas traga više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca. Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere i kvadovi, a ovaj rejon po cijeli dan nadlijeću helikopteri.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!