kurir tvrdi da posjeduje

Nikad objavljena jeziva ispovijest 'malčanskog berberina': Žrtve NE biram nasumično, uradio sam to iz osvete...

Hronika27.12.19, 09:46h

Nikad objavljena jeziva ispovijest 'malčanskog berberina': Žrtve NE biram nasumično, uradio sam to iz osvete...
Ovo je suština njegovih riječi iz ispovijesti koju je dao novinaru Kurira u martu ove godine, kada je poslije pet mjeseci izašao iz zatvora pošto je bio osuđen za seksualno uznemiravanje žena preko Fejsbuka

 

Prva, jedina i dosad neobjavljena ispovijest Ninoslava Jovanovića ledi krv u žilama, jer on u razgovoru s novinarom Kurira nijednog trenutka nije pokazao kajanje za svoja zlodjela.

 

Ninoslav Jovanović, osuđivani manijak i otmičar Monike Karimanović (12), ne kaje se za zločine koje je počinio!

 

Ovo je suština njegovih riječi iz ispovijesti koju je dao novinaru Kurira u martu ove godine, kada je poslije pet mjeseci izašao iz zatvora pošto je bio osuđen za seksualno uznemiravanje žena preko Fejsbuka.

 

Novinar Kurira tada je razgovarao s Jovanovićem, koji je u svojoj prvoj i jedinoj izjavi za medije iznio jezive stavove koje normalan čovjek ne može ni da zamisli. Kurir zbog toga nije tada objavio ispovijest silovatelja.

 

Kako tvrde novinari Kurira, cijela ispovijest monstruma Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, koju je po izlasku sa robije dao novinaru dostupna je u današnjem izdanju Kurira. 

 

kurir-naslovnica-berberi

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!