VIDEO/ USKORO u NAŠIM KINIMA

Spremite se za najgori film ikad snimljen – stižu 'Mačke'

Mediji21.12.19, 14:39h

Spremite se za  najgori film ikad snimljen – stižu 'Mačke'
Filmski kritičar portala The Beat napisao je da je film “Mačke”, “najgore što se mačkama dogodilo nakon pojave pasa”. Ni kolege iz drugih medija, koji su jedva čekali da u srijedu uvečer istekne embargo na objave, nisu puno blaži prema njemu

 

 

Filmske “Mačke” režirao je iskusni Tom Hooper (“Jadnici”, “Dankinja”) i okupio glumačku postavu koju predvode megazvijezde poput Jamesa Cordena, Judy Dench, Jasona Derula, Idrisa Elbe, Jennifer Hudson, Iana McKellena, Taylor Swift i Rebel Wilson... “Najgori film ikad”, vrište kritičari sa svih strana i smišljaju zgodne igre riječi kojima će najbolje ilustrirati zgroženost filmom prikazanim u New Yorku.

 

Iako je već prvi trailer objavljen još u srpnju izazvao mnogo začuđenih reakcija, očekivanja su bila golema od filmske verzije jednog od najslavnijih mjuzikla na svijetu, djela Andrewa Lloyda Webbera stvorenog prije 38 godina.

 


Ne sviđaju im se glumačke izvedbe, specijalni efekti (posebno CGI krzno) su im grozni i jezivi, priča besmislena, mračna, previše seksualizirana... Žele zaboraviti da su ga pogledali. Neke je film toliko naljutio da mu nisu bili u stanju dati nikakvu ocjenu, poput novinara iz The Telegrapha koji mu je dao - nula zvjezdica.


- Hooperova iznimno ofucana interpretacija postat će neugodno mjesto za ljude koji pišu biografije velikih glumaca, a opasnost za karijere početnika koji obećavaju - napisao je, pak, novinar Varietyja. Dakako, sve to ne znači da će film propasti u kinima. Publika koja već gotovo četiri desetljeća hrli u kazališta širom svijeta pogledati neku od brojnih postava Webberovog djela svakako će ga htjeti vidjeti - možda baš zbog loših ocjena kritike. Hrvatski fanovi mjuzikla za ocjenjivanje će pričekati veljaču, kada film dolazi u naša kina.

 

(Jutarnji/DEPO Portal/ak)

 

Gledaj još na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!