Nesreća na Bjelašnici

ZOI '84 nakon povrede djevojčice: Hitnu smo obavezni osigurati tek kada počne sezona

Hronika08.12.19, 18:49h

ZOI '84 nakon povrede djevojčice: Hitnu smo obavezni osigurati tek kada počne sezona
Navode da su na stazama uredno postavljeni znakovi da je korištenje staza u vidu hodanja i sankanja na vlastitu odgovornost

 

Nakon što se danas na Bjelašnici, tokom sankanja, dogodila nesreća u kojoj je teško povrijeđena jedna djevojčica, oglasili su se iz firme KJP "ZOI'84".

 

- Želimo da napomenemo da KJP "ZOI'84" danas nije organizator niti jednog događaja. Također, želimo napomenuti da zimska sezona jos uvijek nije zvanično otvorena. Zvanično otvorenje je najavljeno za 15. decembra 2019. godine i od tog dana KJP "ZOI'84" je obavezan da obezbjedi Hitnu medicinsku pomoć, GSS i prisustvo policije - navode u saopćenju.

 

Dodaju da su na stazama uredno postavljeni znakovi da je korištenje staza u vidu hodanja i sankanja na vlastitu odgovornost.

 

- Danas se na Bjelašnici nije naplaćivala nijedna ski usluga, pa čak ni parking. Iskreno nam je žao zbog nesretnog slučaja koji se desio na Bjelašnici. Povrijeđenoj djevojčici želimo brz i uspješan oporavak - zaključeno je u saopćenju.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još