FOTO/ OD SADA PONOVO U KAKNJU

Nadomak Sarajeva novi ROBOT otvorio vrata kupcima: Nakon što je izgorio, digao se još savremeniji i povoljniji!

Biznis Klub07.12.19, 11:18h

Kompanija Robot će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH, te u 2020. godini najavljuje otvaranje šest novih objekata

 

 

Domaći trgovački lanac Robot ponovo je otvorio vrata svojim kupcima u Kaknju, u petak, 6.decembra, na istoj lokaciji, ovoga puta još savremeniji i povoljniji.


- Nakon mjesec dana zajedničkog rada na adaptaciji objekta u Kaknju, koji je usljed nesretnih okolnosti izgorio, od jučer, zvanično, nastavljamo sa radom. Posebno se zahvaljujemo našim dugogodišnjim partnerima na ukazanoj podršci, te cijelom našem kolektivu koji se svakodnevno i nesebično zalagao kako bi Robot u Kaknju ponovo nesmetano nastavio sa radom - ističu u ovoj kompaniji.


Za sve kupce spremna su super sniženja na svim odjelima prehrane, neprehrane i tehnike, bogat asortiman kvalitetnih domaćih proizvoda, brojna iznenađenja


- Sigurni smo da će svi posjetioci iskusiti novi doživljaj kupovine. Danas, 7. decembra, od 12 sati, sa građanima Kaknja družiti ćemo se uz roštiljadu - poručuju iz marketing službe Robota te dodaju: 


- Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku da nađe sve što treba na jednom mjestu uz najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, robe široke potrošnje, mali kućanski aparati, bijela tehnika, namještaj i alati je ono što će naši kupci imati i u preuređenom Robot centru u Kaknju.


Kompanija Robot će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH, te u 2020. godini najavljuje otvaranje šest novih objekata. 


Uskoro nas očekujte  i u Vašem gradu!

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!