o prvom vikendu sa sinom nakon oduzimanja starateljstva

Severina emotivno: Budim se, 5.37... Moram oprati kosu, dolazi nam on... Aleksandar voli zaspati uz moju mirisnu kosu...

Showbizz05.12.19, 11:27h

Severina emotivno: Budim se, 5.37... Moram oprati kosu, dolazi nam on... Aleksandar voli zaspati uz moju mirisnu kosu...
I moje misli otprije se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega

 

Iako proživljava najteže dane u životu, Severina Kojić smogla je snage za novi broj magazina Gloria ispisati intimnu ispovijest o tome kako je izgledao prvi vikend sa sinom Aleksandrom nakon što joj je oduzeto skrbništvo.

 

Budim se, 5.37, subota je. Suprug mi kaže - spavaj još malo... Poljubim ga i kažem - a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on... Aleksandar mi uvijek kaže - mama, kako volim zaspat uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka... Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: “Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli”. Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli otprije se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega.

 

Zove me moja mama oko 7.15, i viče po dalmatinski - alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvijek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu prije nego što kihnem, znala je kad ću se razbolit i po zvonu je znala koju sam ocjenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš.

 

Cijelu intimnu ispovijest o vikendu sa sinom pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 5. prosinca.

 

Uz novi broj ne propustite Designer Outlet Croatia kupone s neodoljivim popustima te božićno izdanje Gloria Delicija.

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 36

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još