VIDEO/ NEISPUNJENA ŽELJA

Hurem poslala emotivnu poruku Severini: Draga, u vozu sam pa pričam nešto tiše... Šaljem ti veliki, veliki poljubac!

Showbizz24.11.19, 17:26h

Hurem poslala emotivnu poruku Severini: Draga, u vozu sam pa pričam nešto tiše... Šaljem ti veliki, veliki poljubac!
Nadam se da ćemo se sresti u budućnosti i veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu. Šaljem ti samo ljubav – prošaputala je, između ostalog, slavna glumica u poruci Severini

 

 

Severina Kojić objavila je na svom je Instagram profilu video na kojem joj popularna turska glumica Meryem Uzerli, poznata kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", između ostalog poručuje da joj je jako žao što neće moći biti na njenom beogradskom koncertu.


– Pozdrav, draga Severina. U vozu sam, pa pričam nešto tiše, ali htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu večeras u Beogradu. No, neću uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćerkom i s mojim roditeljima. Izvinjavam se zbog toga, ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti i veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu. Šaljem ti samo ljubav – prošaputala je, između ostalog, slavna glumica u poruci Severini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Pogledajte bonus video...

 

 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!