FOTO/ DOBRA ZABAVA I ODLIČNI POPUSTI

Stotine građana pohrlile u novi BINGO tržni centar: Navala u Živinicama... Zavirite u prostor od 30 hiljada kvadrata

Biznis Klub16.11.19, 19:19h

Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran sa više od 350 mjesta, Kuglana Brunswick sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima

 

 


U petak,15. novembra, u 12 sati svečano je otvoren Tržni centar Bingo Živinice. Vrpcu su presjekli menadžerica centra Džana Halilović i gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković


Nekoliko stotina građana je željno iščekivalo ovaj čin nakon čega je odmah uslijedila zabava. Već od 12:30 počeo je zabavni program za najmlađe, ali i Kolo sreće za one koji su se odlučili za kupovinu. 


Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran sa više od 350 mjesta, Kuglana Brunswick sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.


- U decembru prošle godine završili smo prvu fazu tržnog centra, tačnije dio gdje se nalazi hipermarket, a danas svjedočimo novom uspjehu i otvorenju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju. Živinice su zaslužile ovakav objekat, sa mnoštvom brendova i raznih sadržaja - istakla je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo.


Gradonačelnik Samir Kamenjaković izrazio je zadovoljstvo zbog otvorenja ovakvog centra:


- Grad Živinice sve više predstavlja privredno-trgovinski i društveni centar. Bingo će nam pomoći da Živinice postanu centar okupljanja, gdje će, osim građana Živinica, dolaziti i okupljati se i građani općina Kladanj, Banovići i Kalesija. Živinicama odavno treba ovakav jedan centar, jer će građani imati brojne ponude na jednom mjestu.


Svečano otvorenje TC Bingo upotpunili su razni sadržaji kulturno zabavnog karaktera, a posebni gosti su bili Kulturno umjetničko društvo “Živinice” i Armin Dedić, koji je dvosatnim nastupom oduševio posjetioce.


Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekat izgradila upravo u Živinicama i to 2. decembra 2002.godine, a zahvaljujući veoma dobrim poslovnim rezultatima kompanija se odlučila na novi poslovni korak i izgradila reprezentativan centar na istoj lokaciji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!