svirka počinje u 23 sata

Nema bolje zabave od 'Kablova' u Jazzbini: Večeras svi na blues i rock uz puno smijeha

DEPO CLUBBING21.08.19, 11:31h

Nema bolje zabave od 'Kablova' u Jazzbini: Večeras svi na blues i rock uz puno smijeha
“Kablovi “ su sarajevski bend nastao kao rezultat druženja sarajevskih novinara, fotoreportera i grafičkih dizajnera

 

U groznici koja traje za vrijeme SFF-a, sarajevski klub Jazzbina u Titovoj 38 zasigurno je jedno od najboljih mjesta za ludu zabavu nakon filmskih sadržaja.

 

Tako će biti i večeras, kada vas organizatori pozivaju na sjajnu zabavu i svirku koju će počevši od 23 sata upriličiti 'Kablovi'.

 

“Kablovi “ su sarajevski bend nastao kao rezultat druženja sarajevskih novinara, fotoreportera i grafičkih dizajnera.

 

Ispočetka cover band, u ovom trenutku se pojavljuje kao band sa, uglavnom, vlastitim pjesmama. Repertoar je još uvijek tu i tamo prošaran ponekom “posuđenicom”, ali ono što oni sviraju najtačnije je okarakterizirati kao “poem- rock.” Savremeni tekstovi ukorijenjeni u blues - rock tradiciju, uz nešto smisla za humor. Na vlastiti, a pomalo i na tuđi račun. To su Kablovi. Oni - spajaju.

 

Vaša mjesta možete rezervisati putem FB stranice Jazzbina Sarajevo ili na telefon 061 311 523; karte možete kupiti u Jazzbini, pretprodaja 7KM, na dan koncerta 10KM.


Rezervacije važe do pola sata prije početka koncerta.

 

Dođite i zabavite se!

 

(DEPO PORTAL/mr)

 

 Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!