FOTO/ Skupi povratak u prošlost

Kako izgleda apartman od 90 eura na Jadranu: 'Tuš prepun gljivica, a bojler kamenca... Srećom, TV je u boji'

Hronika27.07.19, 11:49h

Kako izgleda apartman od 90 eura na Jadranu: 'Tuš prepun gljivica, a bojler kamenca... Srećom, TV je u boji'
‘U ponudi apartmana pisalo je da ima pametnu ulaznu bravu…imao sam sreće što je uopće bilo vrata s bravom’

Izvor: Net.hr

 

Gledajući cijene privatnog smještaja na Jadranu mnogi će reći da je preskup s obzirom na omjer onoga što će turisti platiti i što će za tu cijenu dobiti. Tako je čitatelj hrvatskog portala Net.hr iz Varaždina platio 90 eura apartman, smješten odmah treći red do mora. To ne bi bilo nimalo sporno da nije riječ o apartmanu s vrlo starim namještajem, bez klime te s internetom tek u jednoj sobi.

 

Ispričao je da je riječ o apartmanu u Jelsi na Hvaru čija je tuš kabina u kupaonica vrvjela gljivicama, a bojler je zbog nakupine kamenca mogao ugrijati vodu tek za jednu osobu. Ondje je ljetovao 15. jula sa suprugom i djecom te ističe da se nakon ovoga iskustva uopće neće pitati zašto je manje turista. Podsjetimo, 90 eura je iznos malo veći od 664 kune.

 

Nema klime, televizor je iz 80-ih, a rezervna posteljina ne postoji…

 

Čitatelj tvrdi da je oglas za apartman pronašao na Facebook grupi u kojoj iznajmljivači oglašavaju svoje apartmane. Fotografije unutrašnjosti smještaja nije vidio nego su bile priložene fotografije samo soba i pogleda s balkona.

 

“Cijelu godinu štediš da bi svojoj djeci, ženi i sebi priuštio odmor za godišnji, a onda za 90 eura dobiješ internet samo u jednoj sobi, bojler pun kamenca koji može ugrijati vodu samo za jednog, tuš s razno raznim gljivicama, televizor koji datira iz 1980., valjda sam imao sreće što je u boji, ali sreće ipak nisam imao jer nema niti jedan domaći program. U ponudi apartmana pisalo je da ima pametnu ulaznu bravu…imao sam sreće što je uopće bilo vrata s bravom. Slavina u kuhinji je starija od mene baš kao i ‘najnovija’ vješalica i kanta za smeće. Nije bilo ni rezervnih plahti, a nitko nije ni ponudio da ih zamijeni. K tome, sve vrvi dekorativnom rasvjetom i nema klime…odnosno ima, ali može samo grijati. Baš jeftino, samo 90 eura!”, ispričao je čitatelj.

 

Nije tražio svoj novac

 

Kako je rekao za Net.hr, novac nije tražio nazad jer si “nije si htio upropastiti godišnji odmor”. Nažalost, ovakvi primjeri nisu rijetkost, a ono na što bi domaći (kao i strani) turisti trebali obratiti pažnju jest da apartmane i sobe rezerviraju preko internetskih stranica na kojima stoji više detalja o samom smještaju kao i ocjena bivših gostiju.

 

Sve fotografije apartmana možete pogleati OVDJE.

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još