SPREMA SE DOGAĐAJ ZA PAMĆENJE

Najavljeno nevrijeme, odgođen oproštajni koncert grupe 'Miligram' u Mostaru: Dogovoren novi termin...

Showbizz03.06.19, 14:22h

Najavljeno nevrijeme, odgođen oproštajni koncert grupe 'Miligram' u Mostaru: Dogovoren novi termin...
Koncert će se održati u Sportskom centru Kantarevac s početkom u 21 sat, a organizator koncerta, Promotor Media, najavljuje događaj za pamćenje

 

 

Prethodno najavljeni oproštajni koncert grupe "Miligram", na kojemu će posljednji put pred mostarsku publiku izaći u starom sastavu, zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika odgođen je za četvrtak, 6. lipnja, priopćili su organizatori.

 

Koncert će se održati u Sportskom centru Kantarevac s početkom u 21 sat, a organizator koncerta, Promotor Media, najavljuje događaj za pamćenje uz zvukove popularnih hitova grupe koja je posljednjih godina postala jednom od najpopularnijih u regiji.

 

Frontmeni grupe Miligram - Alen Ademović i Aleksandar Milić - Mili nakon ovog koncerta najavili su da će se njihovi glazbeni putovi razdvojiti te da će Alen nastaviti glazbenu solo karijeru, a Mili nastavlja s drugačijim glazbenim izrazom i novim pjevačima.

 

Ulaznice za koncert još uvijek se mogu kupiti na Info pultu Mepas Malla i u Pablo's Club&Restaurant, po cijeni od 15 maraka.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!