ŠTA SE VRTI NA MUZIČKIM TOP LISTIMA U BIH

Sarajevski bend Sunday Stories sa pjesmom "Dišem" na prvom mjestu

Mediji02.06.19, 20:43h

Sarajevski bend Sunday Stories sa pjesmom
Na muzičkoj top listi "Jelen Music Show" trenutno je na prvom mjestu Sunday Stories, dok su na drugom mjestu Frenki, Kontra & Indigo sa singlom "Sad bi htjela"

 

Sarajevski bend Sunday Stories ove sedmice zauzeo je naš “Vrući tron” sa aktuelnim singlom “Dišem”. Ovaj popularni bend predvođen muzičarkom i pjevačicom Ninom Babić oduševio je publiku, te je postao veoma brzo omiljen i na “Jelen Music Show Top 10” listi. U spotu igra i mlada glumica Ena Kurtalić.

 

 

Visoku drugu poziciju zauzeli su Frenkie, Kontra i Indigo sa aktuelnim singlom “Sad bi htjela”, koji nastavljaju dominaciju domaćom muzičkom scenom, dok se na trećem mjestu ove sedmice nalazi Domino Efekt sa singlom “U meni”.

 

Masa Mor sa singlom “Sloveni” ove sedmice zauzima četvrtu poziciju, dok se na petom mjestu nalaziić Kolja Pejaković sa singlom “Previše”, u čijem spotu se pojavljuje i pokojni glumac Nebojša Glogovac. Mlada pjevačica Ilma Karahmet sa singlom “Podižem glas” ove sedmice je zauzela šesto mjesto “Top 10” liste. Poznati dRUMELODY sa aktuelnim singlom “You and Me” nalazi se na sedmom mjestu ove sedmice, dok osmu poziciju zauzima bend Grefran i “Prazan prostor”.

 

Ovosedmični noviteti su Laka sa singlom “Ostarih” i Đepeto sa pjesmom “Sami”.

 

(JelenMusicShow/DEPO Portal)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!