VIDEO/ TRAGIČNI ODLAZAK LEGENDE ŠPANSKOG FUDBALA

U smrt s preko 200 km/h: Pojavio se snimak sa mjesta nesreće u kojoj su poginuli Jose Antonio Reyes i njegov bratić

Sport01.06.19, 18:46h

U smrt s preko 200 km/h: Pojavio se snimak sa mjesta nesreće u kojoj su poginuli Jose Antonio Reyes i njegov bratić
Vraćali su se s treninga Extremadure gdje je Reyes trenirao. Uzroci nesreće još uvijek se istražuju, a navodno je do izlijetanja došlo pri brzini od preko 200 km/h

 

 


Pojavile su se snimke s mjesta nesreće tragično preminulog nogometaša Joséa Antonija Reyesa. Potvrđeno je da su s njime u automobilu bila i dva njegova bratića, Jonathan Reyes i Juan Manuel Calderon.


Dvadesetrogodišnji Jonathan Reyes preminuo je na mjestu nesreće, a Juan Manuel Calderon primljen je na intenzivnu njegu u bolnicu Virgen del Rocío u Sevilli sa 60 % opeklina na tijelu te je u iznimno teškome stanju.


Reyes je poginuo je u subotu oko 11.40 sati kada je njegov automobil Mercedes Brabus S550 sletio s ceste na jugozapadu Španjolske. Vraćali su se s treninga Extremadure gdje je Reyes trenirao. Uzroci nesreće još uvijek se istražuju, a navodno je do izlijetanja došlo pri brzini od preko 200 km/h, prenosi Jutarnji.hr.

 

Snimak sa mjesta nesreće možete pogledati ovdje

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!