foto/ ima se, može se

Rastrošan život Milana Tegeltije i supruge Tijane: Daleka putovanja, bijesna kola, šampanjac... Luksuz samo takav!

Lifestyle23.05.19, 11:36h

Rastrošan život Milana Tegeltije i supruge Tijane: Daleka putovanja, bijesna kola, šampanjac... Luksuz samo takav!
Naime, Milan i njegova 33- godišnja supruga Tijana posvećeni su putovanjima i luksuznom životu, a svoje boravke na bjelosvjetskim destinacijama redovno objavljuju na mreži

 

Ovih je dana u bh. javnosti odjeknula je vijest, koju je obnavio portal Žurnal, o za sada zvanično nepotvrđenoj umiješanosti predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije u koruptivne radnje. 

 

Naime, prema pisanjima ovog medija, Tegeltija je navodno primao mito, a nakon velike bure u javnosti oglasio se i sam predsjednik VSTV-a demantirajući sve navedeno. 

 

U međuvremenu, danas je u toku i izvanredna sjednica VSTV-a na kojoj će o ovome također biti riječi.

 

No, da Milan Tegeltija i njegova supruga Tijana žive rastrošno i iznad prosjeka većine bh. populacije svjedoče i detalji na Facebook i Instagram profilima ovog bračnog para... Ima se, očito, i može se...

 

tegeltija-3

 

Naime, Milan i njegova 33- godišnja supruga Tijana, kojoj je na društvenim mrežama nadimak Tiki Tile, posvećeni su putovanjima i luksuznom životu. 

 

tegeltija-9

 

Svoje boravke po bjelosvjetskim destinacijama redovno i vrlo revnosno objavljuju na društvenim mrežama.

 

tegeltija-2

 

Iz priloženog je vidljivo da su proputovali od Londona do Tajlanda, a očito ovaj par uživa i u braku ispunjenom ljubavlju, budući da su na fotografijama koje postavljaju obično samo njih dvoje, a sve pršti od zagrljaja i poljubaca...

tegeltija-7

 

Sve te komentare prate i prilično raznježeni statusi koje uglavnom postavlja Tijana, ne krijući svoju veliku ljubav prema mužu kojeg od milja naziva 'husbandić', a samu sebe 'ženicom'. 

 

tegeltija-4

 

Osim putovanja, tu su i skupocjeni automobili kojima se ovaj par također voli pohvaliti na mrežama.

 

tegeltija-5

 

Domjenci, zabave, klubovi, sve popraćeno šampanjcima i dobrim pićima, ko ne bi uživao u takvom životu? 

 

tegeltija-1

 

Očigledno bračni par Tegeltija raspolaže pozamašnim materijalnim sredstvima, jer si u protivnom ne bi mogao priuštiti ovaj vid raskošnog života.

 

tegeltija-6

 

Ostaje da saznamo ima li istine u navodima koji jednog od čelnih ljudi bh. pravosuđa optužuju za primanje mita ili za život ipak zarađuje pošteno...

 

tegeltija-8

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr) 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 65

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još