Uviđajem utvrđeno

Otkriven uzrok smrti muškarca koji je pronađen mrtav u automobilu u Livnu

Hronika13.05.19, 15:26h

Otkriven uzrok smrti muškarca koji je pronađen mrtav u automobilu u Livnu
Podsjećamo, u noći 12. maja, oko 23.15 sati MUP Hercegbosanske županije obavijestio je dežurnog tužitelja da je na parking prostoru u Ulici Stjepana II Kotromanića u Livnu (u blizini zgrade Vlade HBŽ-a) u osobnom vozilu marke "Mercedes", njemačkih registarskih oznaka pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca

 

Policija je u nedjelju navečer pronašla tijelo muškarca u automobilu u Livnu, a očevidom je utvrđeno da je riječ o M.D. rođenom 1965. godine te da se ubio vatrenim oružjem. 

 

Prema dosad prikupljenim relevantnim materijalnim tragovima, utvrđeno je da u konkretnom slučaju ne postoje osnovi sumnje da je počinjeno bilo koje kazneno djelo već da se radi o samoubojstvu izvršenom pucanjem iz vatrenog oružja, koje je pronađeno u vozilu M.D., doznaje se iz Županijskog tužiteljstva u Livnu. 

 

Podsjećamo, u noći 12. maja, oko 23.15 sati MUP Hercegbosanske županije obavijestio je dežurnog tužitelja da je na parking prostoru u Ulici Stjepana II Kotromanića u Livnu (u blizini zgrade Vlade HBŽ-a) u osobnom vozilu marke "Mercedes", njemačkih registarskih oznaka pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca. 

 

 Tijekom današnjeg dana postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva iz Livna izdat će naredbu za izvođenje obdukcije u cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti, a u skladu sa Zakonom o kaznenom postupku naložit će se poduzimanje i drugih istražnih radnji.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!