INTERVJUI SA OGNJENOM BLAGOJEVIĆEM

Novi serijal na TV1 od 12. aprila: 'Ognjena zemlja' svakog petka, prvi gost Nenad Čanak

Ekran10.04.19, 12:25h

Novi serijal na TV1 od 12. aprila: 'Ognjena zemlja' svakog petka, prvi gost Nenad Čanak
„Ognjena zemlja“ novi je projekat TV1, odnosno serija intervjua sa poznatim i manje poznatim osobama, javnim ličnostima, ali i onima koje to nisu, zaboravljenim, a ujedno veoma dragim likovima koji su obilježili jedan period naših života

 

 


Razgovorom sa Nenadom Čankom, predsjednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine, poznati bh. voditelj Ognjen Blagojević će u petak, 12. aprila, u 21 sat, u programu TV1 otvoriti serijal „Ognjena zemlja“.


- Emisija je snimljena u Novom Sadu. Čanak je bio britak, konkretan, hirurški precizno secirao je dešavanja na Balkanu, otkrio dogodovštine tokom kafanskih svirki i turneja, te kako mu je Miloševićev režim pokušao ući u glavu. Veoma zanimljiv intervju, vrijedi pogledati - najavljuje Ognjen Blagojević.


„Ognjena zemlja“ novi je projekat TV1, odnosno serija intervjua sa poznatim i manje poznatim osobama, javnim ličnostima, ali i onima koje to nisu, zaboravljenim, a ujedno veoma dragim likovima koji su obilježili jedan period naših života. Dakle, od političara, do intelektualaca, sportista, muzičara, medicinara, kulturnjaka, humanitaraca..


- Sa ekipom koja producira ovaj serijal putujem po BiH i zemljama regiona, u potrazi za zanimljivim pričama i sagovornicima. Radimo na terenu i nijedna emisija neće biti ista. Samo nebo nam je granica. Želja nam je da petkom od 21 sat ponudimo jedan opuštajući, zanimljiv i urbani sadržaj. Nešto novo i drugačije u poplavi politike i svakojakog šunda - govori Ognjen Blagojević.

 

ognjen-blagojevic2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!