pod oznakom tajnosti

Ministarstvo sigurnosti BiH dostavilo informaciju o aktivnostima SOA-e i hrvatskog konzula Predsjedništvu BiH

Front26.03.19, 14:56h

Ministarstvo sigurnosti BiH dostavilo informaciju o aktivnostima SOA-e i hrvatskog konzula Predsjedništvu BiH
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine zatražilo je dostavljanje sveobuhvatne informacije o navodima iznesenim u javnosti o aktivnostima Sigurnosno-obavještajne agencije Republike Hrvatske i generalnog konzula Republike Hrvatske u BIH
 
 
Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine dostavilo je Predsjedništvu Bosne i Hercegovine informaciju u skladu sa zaključkom sa 15. vanredne sjednice ove institucije. 
 
 
Podsjećamo, Predsjedništvo Bosne i Hercegovine zatražilo je dostavljanje sveobuhvatne informacije o navodima iznesenim u javnosti o aktivnostima Sigurnosno-obavještajne agencije Republike Hrvatske i generalnog konzula Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini. 
 
 
S obzirom da se radi o informaciji koja nosi oznaku tajnosti, Ministarstvo sigurnosti BiH u ovom trenutku ne može davati više detalja o sadržaju ovog dokumenta. 
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!