Promocija albuma 'Topla voda'

Letu štuke pripremaju veliki solistički koncert u Sarajevu, Šaran kaže da su šećer ostavili za kraj: 'Svježi smo i nestrpljivi'

Zabava07.03.19, 14:15h

Letu štuke pripremaju veliki solistički koncert u Sarajevu, Šaran kaže da su šećer ostavili za kraj: 'Svježi smo i nestrpljivi'
Album 'Topla voda' uspješno je u fokus publike i kritike vratio Dinu i njegove Štuke, osiguravši im istovremeno mjesta pri samom vrhu godišnjih izbora najboljih albuma u regiji, gdje ni njegovi službeni singlovi 'Bože zdravlja', 'Supermarket', 'Bočice' i 'Zemlja gori' nisu bili ništa manje zapaženi

Priznata i omiljena sarajevska grupa Letu štuke u sklopu regionalne koncertne promocije svog novog albuma u petak, 26. aprila održat će svoj veliki solistički koncert u Sarajevu u kultnom prostoru Doma mladih.  

 

Nakon uspješnog predstavljanja u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu dugoočekivani četvrti studijski album, koji nam je pod imenom 'Topla voda' u novembru prošle godine donio devet novih pjesama, napokon će biti uživo izveden i pred sarajevskom publikom.

 

Album 'Topla voda' uspješno je u fokus publike i kritike vratio Dinu i njegove Štuke, osiguravši im istovremeno mjesta pri samom vrhu godišnjih izbora najboljih albuma u regiji, gdje ni njegovi službeni singlovi 'Bože zdravlja', 'Supermarket', 'Bočice' i 'Zemlja gori' nisu bili ništa manje zapaženi.

 

letu-stuke-koncert

 

'Kada smo planirali regionalnu koncertnu promociju albuma Sarajevo smo namjerno ostavili kao šećer na kraju. Uvijek je veliki izazov nastupati pred domaćom publikom ali i zadovoljstvo. Nismo dosta dugo imali solistički koncert u Sarajevu tako da je bend svjež, nestrpljivi i željan ovog koncerta.' izjavio je frontman Dino Šaran.

 

Svi ljubitelji ovog benda i autentičnog autorskog rukopisa Dine Šarana kojeg, kako struka tako i kolege, stavljaju među vodeće autore regije, u Domu mladih 26.04. doći će na svoje. Uz pjesme s novog albuma publika neće biti uskraćena ni za njihove najveće hitove, poetski snažne ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’, ‘Sunce’ i mnoge druge.

 

Ovacije, horsko pjevanje, euforija i jake emocije neki su od epiteta koji su pratile dosadašnje koncertne promocije pa ne sumnjamo da će  isto biti i u Sarajevu, gdje publika može očekivati više od dva sata energične svirke.

 

Early bird karte po cijeni od 10KM kreću u prodaji od 06.03. Broj Early bird ulaznica je ograničen.

 

Službena prodajna mjesta su:

 

- www.kupikartu.ba

- BKC (Branilaca Sarajeva 24)

- Biletarnica Skenderija (Plato Skenderija)

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!