ORGANIZATORI TVRDE DRUGAČIJE

Nakon bure u javnosti, stiže demant: Druga strana priče o otkazivanju koncerta 'Zabranjenog pušenja' u Mostaru

Showbizz22.12.18, 11:17h

Nakon bure u javnosti, stiže demant: Druga strana priče o otkazivanju koncerta 'Zabranjenog pušenja' u Mostaru
Konferencija za novinare bit će održana u četvrtak, 27. prosinca, u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 11 sati, navodi se u saopćenju



 

Tim Mostar 2024, organizator mostarskog Zimskog grada i dočeka Nova godine na otvorenom, demantirao je navode pojedinih medija da je konferencija za novinare na kojoj su se predstavnicima medija trebali obratiti izvođači koji će zabavljati Mostarce u Silvestarskoj noći, otkazana zbog političkih izjava frontmena Zabranjenog pušenja. 


Pjevač i osnivač Zabranjenog pušenja Davor Sučić, aka Sejo Sexon, u nedavnom intervjuu za Oslobođenje izjavio je kako bi i on glasovao za Željka Komšića, nakon čega su pojedini mediji objavili vijest da je zbog te izjave otkazana njegova konferencija za novinare planirana za petak u Mostaru, te da je i nastup Zabranjenog pušenja za doček Nove godine u Mostaru pod znakom pitanja. 


"S obzirom da se u pojedinim medijima pojavila informacija o navodnim razlozima otkazivanja konferencije za novinare u vezi s novogodišnjim dočekom, obavještavamo medije kako konferencija za novinare nije ni bila zakazana. Interno je bila planirana, ali nismo je mogli uskladiti s obavezama svih izvođača koji će nastupiti za doček Nove godine", priopćio je u subotu Tim Mostar 2024.


Konferencija za novinare bit će održana u četvrtak, 27. prosinca, u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 11 sati, dodaje se.


(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!