NAKON JEZIVE TRAGEDIJE U BIHAĆU

Objavljena i fotografija: Ovo je Admir Sović, otac koji je ubio troje malodobne djece nakon što ga je ostavila supruga!

Hronika13.12.18, 22:37h

Objavljena i fotografija: Ovo je Admir Sović, otac koji je ubio troje malodobne djece nakon što ga je ostavila supruga!
Nakon što je saopšten identitet počinioca ovog jezivog zločina, krajiški portali u međuvremenu su objavili i njegovu fotografiju

 


Tridesetsedmogodišnji muškarac inicijala A.S. (prema još uvijek nezvaničnim informacijama Admir Sović) danas je u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug ubio troje svoje maloljetne djece, kćerku i dva sina, a zatim vješanjem na ulaznim vratima oduzeo i vlastiti život. 

 

Tragični epilog navodno je uslovljen bračnim nesuglasicama, zbog čega je supruga i izbivala iz porodične kuće u vrijeme tragičnog događaja. Policijske ekipe obavljaju istražne radnje, a detaljnije informacije o ovom slučaju iz MUP-a USK očekuju se sutra.


Policijska stanica u Bihaću o tragičnom događaju je obaviještena negdje iza 17 sati, od kada su istražne ekipe na terenu. 


Nakon što je saopšten identitet počinioca ovog jezivog zločina, krajiški portali u međuvremenu su objavili i njegovu fotografiju, a više o užasnoj tragediji u Bihaću možete pročitati OVDJE

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!