prepucavanje se nastavlja

Crnadak poručio Dodiku: Na reveru se ne nosi zastava, nego...

Front13.12.18, 17:29h

Crnadak poručio Dodiku: Na reveru se ne nosi zastava, nego...
Dodik je danas pozvao Crnatka da bolje pogleda fotografiju sa sjednice jer će na njoj vidjeti da je na svom reveru nosio zastavu Republike Srpske

 

Milorad Dodik nije mogao da osvoji nagradu od 1.000 KM zato što se na reveru nosi značka, a ne zastava, izjavio je za Srpskainfo ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak.

 

Podsjećamo, nakon jučerašnje prve sjednice Predsjedništva BiH, Crnadak je na Facebooku napisao da poklanja 1.000 KM svakom ko na slici sa sjednice Predsjedništva uoči zastavu Republike Srpske.

 

Dodik je danas pozvao Crnatka da bolje pogleda fotografiju sa sjednice jer će na njoj vidjeti da je na svom reveru nosio zastavu Republike Srpske. Ministra je pozvao da 1.000 KM, umjesto njemu, uplati u fond humanitarne akcije „S ljubavlju hrabrim srcima“.

 

– Ova igra je pokazala koliko je besmisleno to što Dodik radi i koliko ne drži do svoje riječi. On je precizno obećao da će zastava Republike Srpske biti na sjednici Predsjedništva BiH ili sjednica neće biti održana. Čak je i nas u Savjetu ministara BiH pozvao da i mi istaknemo zastavu RS. Dodik još ima šasnu da ispuni obećanje. Ako na idućoj sjednici Predsjedništva BiH bude istaknuta zastava RS, gdje god on kaže uplatiću 1.000 KM, ali svojih para, a ne para iz bužeta – poručuje Crnadak.

 

(Srpskainfo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još