FOTO/ NAJLUĐA (PRET)PRAZNIČNA ZABAVA

Al Dino napravio lom: U ovom bh. gradu novogodišnje slavlje već je počelo, a evo šta tek slijedi...

Zabava12.12.18, 11:40h

Al Dino napravio lom: U ovom bh. gradu novogodišnje slavlje već je počelo, a evo šta tek slijedi...
Posjetite i vi ‘Zimski grad’ u Tuzli i budite dio najveće zabave u gradu!

 

 

U ‘Zimskom gradu’ u Tuzli u utorak je koncert održao Al Dino. Mnogobrojni posjetioci uživali su u muzici, ali i raznovrsnoj gastronomskoj  ponudi slanih jela i slastkih delicija, kuhanog vina.
 

Inače, ova sedmica na centralnom stageu Zimskog grada je rezervisana za bendove iz Tuzle. Večeras se družimo sa Big Brothers bandom, u četvrtak sa TNT-om, u petak E-not bandom, dok je subota rezervisana za ljubitelje rock zvuka i najveće domaće hitove uz legendarnu grupu Retro.


Nastup Lene Kovačević najavljen je za 16.decembar. Stand up komedija Peđe Bajovića na programu je 17. decembra. Amel Ćurić nastupit će 20. decembra, dok će 26. tuzlansku publiku zabavljati popularna grupa Crvena jabuka.


Posjetite i vi ‘Zimski grad’ u Tuzli i budite dio najveće zabave u gradu!


Podsjećamo, Grad Tuzla  i Turistička zajednica Tuzle  organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode. Tuzlake će u najluđoj noći  zabavljati Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul (FMJAM) i TNT bend, dok će kao zvijezde večerni nastupiti popularna grupa Plavi orkestar.

 

Tačno u pola noći, na prelasku u 2019. godinu svi prisutni moći će uživati u spektakularnom novogodišnjem vatrometu. Za najmlađe će u nedjelju, 30. decembra, biti organizovana proslava Dječije Nove godine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!