Aleksandar Vučić o novinarki koja je postala hit na internetu

Žao mi je Barbare, ona je dobro i pristojno čeljade! Samo da se ne sekira...

Front09.12.18, 16:54h

Žao mi je Barbare, ona je dobro i pristojno čeljade! Samo da se ne sekira...
- Srbiju u kojoj bi stavljali žene u tor, gde bi bile fukse i ne bi bile žene, borićemo se uvijek i pobijeđivaćemo ih uvijek i ova normalna i pristojna Srbija neće dozvoliti da takvi divljaci upravljaju, rekao je Vučić

 

Jake žene za jaku Srbiju - naziv je skupa u organizaciji Srpske napredne stranke, u Beogradu, koji je direktorka Istorijskog muzeja Srbije Dušica Bojić otvorila ocjenom da to što šest od devet nacionalnih muzeja vode žene, uglavnom stranački neopredeljene, pokazuje koliki značaj vlada i predsjednik Aleksandar Vučić pridaju učešću žena u javnom životu.

 

Tribini prisustvuju predsjednik Srbije i SNS-a, kao i premijerka Ana Brnabić.

 

On je komentarisao vređanje žena koje se u posljednje vrijeme može čuti od predstavnika opozicije.

 

- Srbiju u kojoj bi stavljali žene u tor, gde bi bile fukse i ne bi bile žene, borićemo se uvijek i pobijeđivaćemo ih uvijek i ova normalna i pristojna Srbija neće dozvoliti da takvi divljaci upravljaju - rekao je Vučić.

 

On je rekao da budućnost pripada ženama i ujedno se zahvalio onim starijim damama koje su dobro razumjele reforme.

 

- Žene ne možete da prevarite, one i kad biraju partnere znaju kako biraju - dodao je on i pozvao drage dame da se prijave jer dolaze izbori za rukovodstvo stranke, zahvalio im za ljubav i naglasio da pritiske ne trpe, osim od njih.

 

Povodom protesta od sinoć, on je novinarima nakon skupa rekao, "pa šta ako ih je bilo i milion, jel hoćete izbore?".

 

- Ne pada mi napamet, da mi vi pričate o nasilju. Pa mi uhapsili one koji su napali Borka Stefanovića, a vi majci Panića niste smjeli da kažete da joj je sin ubijen. Ja nijedan zahtjev neću da vam ispunim, pobijedite me na izborima - napomenuo je Vučić.

 

Oko Kosova kaže da sa velikom dozom straha očekuje nove mjere Prištine.

 

- Ja vidim da je to ludilo postalo bezgranično, za šta je donekle kriva i međunarodna zajednica jer nisu reagovali odmah - rekao je Vučić i naglasio da Haradinaj na pameti ima tri stvari, kada najavljuje da su spremne i gore stvari od taksi.

 

barbara-novinarka

 

To što su pojedini učesnici protesta, prema riječima novinara, najvulgarnije prozivali novinarku "Studija B", Vučić naglašava:

 

- Ko je rekao da će da pretuče nekog? Sergej Trifunović i Ivan Ivanović. Ma kakvi, nijedan ozbiljan i hrabar čovek ne bi prijetio Barbari. Žao mi je Barbare, ona je dobro i pristojno čeljade, na ponos svojim roditeljima. Samo da se Barbara ne sekira, nju pozdravite, ne mora mnogo da brine i da se čuva. Ona je vrednija od svih njih zajedno, neka nastavi svoj posao kako misli ona da treba da radi - rekao je Vučić.

 

Silejdžistvo u Srbiji neće postati mejnstrim, zaključio je Vučić, piše Telegraf.rs.

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!