FOTO RAPORT/ ZAVIRITE NA SVIRKU

Gužva u centru Sarajeva: 'Šok i nevjerica' u krcatom Klubu 1, odličan dernek uz 'Pušenje', nove i stare hitove...

DEPO CLUBBING03.11.18, 10:09h

Gužva u centru Sarajeva: 'Šok i nevjerica' u krcatom Klubu 1, odličan dernek uz  'Pušenje', nove i stare hitove...
Nakon pet godina pauze, ovo je 11. album popularnog benda koji donosi novih 14 pjesama, ali su se na sinoćnjoj promociji nezaobilazno pjevali i dobri stari hitovi, svima poznati

 

 


U nedavno otvorenom sarajevskom Klubu 1 legendarni bend Zabranjeno pušenje, pred brojnom vjernom publikom i svojim obožavateljima, održalo je promociju novog albuma "Šok i nevjerica".


To je, nakon pet godina pauze, 11. album ovog benda koji donosi novih 14 pjesama, ali su se na sinoćnjoj promociji nezaobilazno pjevali i dobri stari hitovi, svima poznati.


Koncert je započeo pjesmom "Kupi nas Ali", a potom su se redale "Irska", "Trener", "Bosman", "Upuc'o sam šerifa Buzu", "Gospođa Senada"...


Nakon klupske promocije albuma slijedi i ona velika, koncertna, i to 29. decembra u Skenderiji. Kako su najavili članovi benda, na velikom prednovogodišnjem koncertu u Sarajevu "Pušenje" će ugostiti prijatelje muzičare među kojima su, između ostalih,Sassja i Damir Imamović, koje su ugostili i na svom zadnjem albumu. 


Kako je sinoć bilo na promociji u krcatom Klubu 1, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto: A.Beganović)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!