video/ zanimljiva viđenja nešto drugačijih 'političara'

Hadžihafizbegović: Taksisti na Grbavici o Putinu i Trumpu, a smrdi im haustor... Nikšić: Ja bih više ulijevo i progresivno...

Front23.10.18, 15:21h

Hadžihafizbegović: Taksisti na Grbavici o Putinu i Trumpu, a smrdi im haustor... Nikšić: Ja bih više ulijevo i progresivno...
„Politika mi nije sudbina, ali želim da se čuje i moj stav“, kaže Emir Hadžihafizbegović, a Damir Nikšić poručuje kako želi internacionalno ujedinjenje ljevice i pita se zašto on, kao bh. SDP-ovac ne može utjecati na hrvatski SDP

 

U sinoćnjem „Upitniku“ gosti su bili Emir Hadžihafizbegović i Damir Nikšić.

 

„Politika mi nije sudbina, ali želim da se čuje i moj stav“, kaže Emir Hadžihafizbegović, a Damir Nikšić poručuje kako želi internacionalno ujedinjenje ljevice i pita se zašto on, kao bh. SDP-ovac ne može utjecati na hrvatski SDP.

 

Saznajte i kakve promjene žele napraviti u svojim strankama, ko ne zna ko je Marlon Brando, a ko se ne razumije u umjetnost, naročito ne u slikarstvo.

 

Pogledajte zašto je Tomislav Đurić nazdravio sa svojim gostima.

 

Šta Hadžihafizbegović i Nikšić misle o dolasku Milorada Dodika u Predsjedništvo BiH i šta su mu poručili? Ko će morati znati nabrojati bh. reprezentativce u fudbalu.

 

Pogledajte i kako Emir odgovora na pitanje da li ga nerviraju stalni upiti o Kusturici i zašto bi se morao posuti pepelom?

 

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još