Bacila se s broda?

Novi detalji dramatičnih scena na Jadranu: Putnici tvrde da Britanka nije pala sa kruzera, već je skočila!

Hronika21.08.18, 13:24h

Novi detalji dramatičnih scena na Jadranu: Putnici tvrde da Britanka nije pala sa kruzera, već je skočila!
Putnici broda tvrde kako je nemoguće jednostavno pasti s palube, a jedini način na koji je Kay mogla završiti u moru jest da je skočila.

 

Britanka koja je u Jadranu 10 sati čekala spasioce nakon što je pala s kruzera, navodno se s njega sama bacila zbog 'pijane svađe s dečkom'.

 

Kay Longstaff preživjela je tako što je, prema njezinim riječima, pjevala i plivala cijelo vrijeme. No, u trenutku kada je nestala s kruzera 'Norveška zvijezda', nedaleko od Pule, kapetan je oglasio alarm i rekao da je Longstaff - skočila. 

 

Putnici broda tvrde kako je nemoguće jednostavno pasti s palube, a jedini način na koji je Kay mogla završiti u moru jest da je skočila. 

 

- Probudio nas je alarm i kapetan se obratio svima: 'Moram vas upozoriti da je netko skočio s broda i da ga trenutno tražimo' - objasnio je putnik Eddie Palladino. Dodao je i da su pronašli njezinu majicu na palubi. 

 

- Nije pala, skočila je nakon što se posvađala s dečkom. Nema šanse da je uspjela pasti, pa ograda je previsoka. Ako želiš prijeći preko nje, moraš se popeti - izjavio je drugi putnik Bern Love

 

Istu stvar tvrdi i član posade Daniel Punch. Dodao je i da je razgovarao s Kay cijeli tjedan te da se cijelo vrijeme prepirala sa svojim dečkom. 

 

Drugi su pak putnici izjavili i da je Kay pila cijelu noć, a kako saznaju britanski mediji, policija trenutno provodi istragu i razgovara upravo s konobarima koji su ju posluživali.

 

Policija je razgovarala i s Kayinim dečkom Craigom Raymentom, koji je potvrdio da je zajedno sa svojom djevojkom cijelu večer pio te da su se svađali prije pada. No, nakon što se se posvađali, Craig se vratio natrag u kabinu. Tada su ga obavijestili da su pronašli Kayine stvari, ali da je ona nestala. 

 

Majka vlasnika kompanije, 55-godišnjeg Andrewa Stuarta, nazvala je Kay 'glupačom'. Istaknula je da je razgovarala sa svojim sinom nakon incidenta koji će ih koštati oko 600 hiljada dolara. 

 

Njezin otac Ron Longstaff, umirovljeni policajac, istaknuo je da Kay prolazi kroz težak period života, no nije htio davati detalje. Otkrio je i da uopće nije znao da je njegova kćer pala s palube, sve dok to nije vidio na vijestima. 

 

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!