FOTO/ 18-godišnja pjevačica stala na ludi kamen

Udala se Ilma Karahmet: Evo ko joj je odabranik i šta je zapjevala na svadbi!

Showbizz07.07.18, 11:59h

Udala se Ilma Karahmet: Evo ko joj je odabranik i šta je zapjevala na svadbi!
Ilma se prije pet godina pojavila na regionalnom muzičkom takmičenju X Faktor, gdje je imala zapažen nastup, a muzička struka njene je glasovne mogućnosti ocijenila fantastičnim, predviđajući joj veliku karijeru

 

Intrigantna pjevačica Ilma Karahmet juče je stala pred matičara. Odabranik njenog srca je Sedin Lakača iz Bugojna, inače magistar kriminalistike.

 

U Bugojnu je održana i privatna svadbena cermonija. Na društvenim mrežama se pojavilo i nekoliko fotografija sa vjenčanja, te video sa svadbenim plesom, a Ilma, koju krasi veličanstveni glas, zapjevala je i pjesmu Whitney Houston „I will always love You“.

 

ilma-karahmet

 

Ilma je u brak ušla vrlo hrabro i veoma mlada, sa osamnaest godina. Njen izabranik nešto je stariji, piše Azra.

 

Ilma se prije pet godina pojavila na regionalnom muzičkom takmičenju X Faktor, gdje je imala zapažen nastup, a muzička struka njene je glasovne mogućnosti ocijenila fantastičnim, predviđajući joj veliku karijeru.

 

Od vremena kada je u kontroverznoj završnici okončala svoj nastup na X factoru, Ilma se rijetko pojavljivala u javnosti. Do sada je snimila tri pjesme, a uspješno sarađuje sa uspješnim producentom Amilom Lojom.

 

(Azra.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook