VIDEO/ Ovo bi svima promaknulo da mladić nije uletio na binu

Kakva prevara na Eurosongu: Evo šta je otkrio incident s mikrofonom!

Showbizz13.05.18, 17:26h

 Kakva prevara na Eurosongu: Evo šta je otkrio incident s mikrofonom!
Nakon što joj je aktivist Dr. AC, pravog imena Konstantin Bouki, oteo mikrofon i tako poremetio nastup, SuRie je počela plesati gotovo kao da se ništa ne događa ali je pritom zaboravila pjevati

 

Muškarac koji je sinoć uletio na pozornicu Eurosonga u finalu, samoprozvani Dr. AC ili Dr. ACactivism (30), 'pomogao' je javnosti da uoči detalj koji bi inače vjerovatno svima promaknuo - da je britanska predstavnica SuRie (29) pjesmu Storm, kako tvrdi publika, pjevala na playback.

 

Naime, nakon što joj je aktivist Dr. AC, pravog imena Konstantin Bouki, oteo mikrofon i tako poremetio nastup, pjevačica je počela plesati gotovo kao da se ništa ne događa ali je pritom - zaboravila pjevati. No gledatelji na društvenim mrežama pišu da se u pozadini jasno čuo njen glas.

 

Zaštitari su brzo svladali Dr. AC-ja , koji je završio na lisabonskoj policiji, a još nije poznato kolika ga novčana kazna čeka.

 

Danas su SuRi preko društvenih mreža napali fanovi Eurosonga iz cijelog svijeta, a organizatori su joj sinoć odmah ponudili da ponovi svoj nastup.

 

Ona i njen tim su to odbili s objašnjenjem kako 'Nema potrebe jer su ponosni na svoj prvi nastup'. No sada ispada da su možda imali druge, 'tehničke' razloge.

 

- Ljudi, ovo je najnovija vijest o SuRienoj situaciji. Ponuđeno joj je da ponovno nastupa na pozornici. SuRie i njen tim su iznimno ponosni na nastup, pa su zajedno odlučili da nema potrebe izvoditi pjesmu još jednom - rekao je televiziji komentator Graham Norton (55) sinoć uživo na BBC.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook