FOTO/ DJEĆIJE RADOSTI UOČI 'LINO - FESTA'

Medvjedić Lino obradovao mališane u sarajevskim vrtićima i igraonicama

Zabava08.05.18, 17:27h

Medvjedić Lino obradovao mališane u sarajevskim vrtićima i igraonicama
U okviru promocije ovogodišnjeg festivala "Lino-Fest", medvjedić Lino i volonteri posjetili su nekoliko vrtića i radionica u Sarajevu

 


U okviru promocije 16. festivala dječje pjesme „Lino-Fest 2018“, volonteri „Lino-Festa“ i medvjedić Lino su proteklih dana posjetili vrtić „Sveta obitelj“ na Stupu, igraonicu „Pin-Pon“ u centru „Merkur“ na Otoci te vrtić „Nur“ na Kovačićima.


Djeca u vrtiću „Sveta obitelj“ su uz pjesmu i igru dočekala medvjedića Linu, te zapjevala njegovu najomiljeniju pjesmu „Moje ime je medvjedić Lino“.


U vrtiću „Nur“ djeca su imala radionicu na kojoj su crtali medu Linu, te su crteže dali Lini, a on ih je zauzvrat nagradio.


Medvjedić Lino se družio s djecom te ih pozvao na festival „Lino-Fest 2018“,  koji će se 12. svibnja/maja 2018. godine, s početkom u 17 sati, održati u „Domu mladih“ u Sarajevu.


Tvrtka „Podravka“ je mališanima podijelila prigodne poklone a Udruga za promociju i kulturne djelatnosti „Libertas“ promo letke „Lino-Festa 2018“.


Lino će u četvrtak 10. 5. 2018. od 9 do 10:30 sati posjetiti i vrtić „Anđeli čuvari“ na Otoci (Gatačka 18, Sarajevo).


„Ulaznice za 'Lino-Fest 2018' mogu se kupiti na blagajni 'Centra Skenderija' (Plato Skenderija) po cijeni od 5 KM. Tema ovogodišnjeg festivala je „UČIMO O EUROPI“ kako bismo djecu upoznali s kulturama, običajima i poznatim osobama europskih država.


U natjecateljskom dijelu nastupit će 16 izvođača iz BiH, Republike Hrvatske, Srbije i Crne Gore, koji će izvesti nove autorske dječje skladbe, a njihov nastup bit će upotpunjen tematskim izvedbama dječje baletne skupine 'Bellarte', zabavnim programom u kojem će nastupiti legendarni Minja Subota, zborovi „Palčići“ i „Princess krofne“, plesna skupina „Bellarte“ s kratkim plesnim performansom o „Smogovcima“, dječja vokalna solistica Ana Bertić iz Zagreba, druženjem s medvjedićem LINOM i dodjelama nagrada najboljim izvođačima.“, izjavila je Ivana Krstanović, PR Udruge „Libertas“ i član Direkcije Lino-Festa.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook