foto/ nakon izlaganja novog premijera ks

Ćudić: Ekspoze Adema Zolja je plagijat prepisan od profesora Mileta Vasića!

Front04.04.18, 13:53h

Ćudić: Ekspoze Adema Zolja je plagijat prepisan od profesora Mileta Vasića!
- Predlažem da se ekspoze Adem Zolja povuče i da nam se dostavi dokument vrijedan ove Skupštine i građana KS-a koji je rezultat originalnog rada i to na narednoj sjednici Skupštine. Na to jedino možemo pristati, poručila je Ćudić

 

Zastupnica Naše stranke Sabina Ćudić kazala je da je ekspoze Adema Zolja plagijat koji je prepisan od profesora Mileta Vasića iz Bijeljine, od riječi do riječi.

 

- Predlažem da se ekspoze Adem Zolja povuče i da nam se dostavi dokument vrijedan ove Skupštine i građana KS-a koji je rezultat originalnog rada i to na narednoj sjednici Skupštine. Na to jedino možemo pristati, poručila je Ćudić.

 

Selma Filipović, zastupnica SBB-a kazala je premijeru kako insistira da se vrati dignitet visokom obrazovanju i da dobije mjesto koje mu pripada u društvu. Pitala ga je i kako misli riješiti problem pasa lutalica.

 

zolj-ekspoze-1

zolj-ekspoze-2

 

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!