VIDEO/ Bolja od Dodika?

Prvi glas Parlamenta BiH: Pogledajte kako Diana Zelenika u Kanadi pjeva 'Moja Hercegovina'

Front15.03.18, 08:57h

Prvi glas Parlamenta BiH: Pogledajte kako Diana Zelenika u Kanadi pjeva 'Moja Hercegovina'
Zeleniku je pjesma toliko ''ponijela'' da je pjevački nastup odradila uz koreografiju na kojoj bi joj pozavidio i kralj dijaspore Mate Bulić

 

Diana Zelenika, zastupnica HDZ-a 1990 u državnom parlamentu BiH, zamijenila je parlamentarni mikrofon onim pjevačkim, i to u Kanadi.

 

Naime, nakon obraćanja brojnim gostima na tribini u Torontu, gdje je u organizaciji Davorina Jurovickog i skupine Hrvata iz Ontarija održano obraćanje političkih predstavnika Bosne i Hercegovine predstavnicima dijaspore u toj zemlji, Zelenika je pokazala i svoje vokalne sposobnosti.

 

Zajedno sa glavnim tajnikom HDZ 1990 zapjevala je poznatu pjesmu Mate Bulića ''Moja Hercegovina''.

 

 

I ne samo zapjevala - Zeleniku je pjesma toliko ''ponijela'' da je pjevački nastup odradila uz koreografiju na kojoj bi joj pozavidio i kralj dijaspore Mate Bulić.

 

Ni glavni tajnik HDZ 1990 nije zaostajao za zvijezdom večeri, pa je i on pokazao svoje pjevačke sposobnosti, pridruživši se kolegici Zeleniki za mikrofonom.

 

Podsjetimo, i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nerijetko uzme mikrofon i zapjeva, i a jedna od najdražih pjesama mu je ''Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine...''

 

 

(Bljesak, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook