Prilika za posao

Irskoj potrebni kuhari, konobari, sobarice, a plate su više nego primamljive

Biznis Klub06.02.18, 14:42h

Irskoj potrebni kuhari, konobari, sobarice, a plate su više nego primamljive
Irska agencija je zainteresovana i za šankere i konobare, pa tako, kako se navodi u oglasu traže strastvene konobare i šankere koji imaju iskustvo rada u luksuznim restoranima, hotelima ili koktel barovima

 

Irska agencija za regrutaciju, Action Recruitment, traži veliki broj ugostitelja za rad u Irskoj. Plata je i više nego primamljiva, a kreće se i do 2.350 eura.

 

Ova agencija, usko specijalizovana za ugostiteljstvo, traži radnike za više pozicija, između ostalog traže kuhare, spremača i spremačice, sobarice, konobare, recepcionere, šankere i spa terapeute.

 

Plata zavisi od pozicije i stručne spreme, a kreće se i do 2.350 eura.

 

Na poziciji kuhara, idealni kandidati trebaju da poseduju minimalno od 6 do 12 mjeseci iskustva kao kuvari u hotelu ili visoko rangiranom restoranu.

 

Kandidat mora biti marljiv, a tražene su komunikacijske i timske vještine, a zauzvrat nude rad u najsavremenijim uslovima uz mjesečnu platu i do 2.350 eura, uz dodatne povlastice.

 

Irskim hotelima su potrebne i spremačice, a za ovu poziciju je takođe neophodno radno iskustvo od 6 do 12 mjeseci u hotelima koji posjeduju najmanje 3 zvjezdice.

 

Plata za ovu poziciju je 1.800 eura mjesečno ili 21.500 godišnje.

 

Irska agencija je zainteresovana i za šankere i konobare, pa tako, kako se navodi u oglasu traže strastvene konobare i šankere koji imaju iskustvo rada u luksuznim restoranima, hotelima ili koktel barovima sa izvanrednim poznavanjem hrane i pića, kao i znanjem engleskog jezika.

 

Plata je kao i za ostale pozicije više nego primamljiva - godišnje od 21.500 eura pa sve do 33.600 eura u zavisnosti od pozicije.

 

Recepcionare i spa terapeute očekuje godišnja plata od 22.850 eura.

 

(b92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook