FOTO/ ČUVENI DETEKTIV POKUŠAT ĆE NEMOGUĆE

Zbog užasa kriminala i korupcije, i Sherlock Holmes stigao u Sarajevo!

Mediji27.01.18, 13:17h

Zbog užasa kriminala i korupcije, i Sherlock Holmes stigao u Sarajevo!
A kako i ne bi, kada je riječ o zemlji u kojoj su kriminal i korupcija toliko ogrezli, da joj i čak i najbolji detektivi teško mogu pomoći

 

 

Čuveni detektiv Sherlock Holmes, nastao kao fikcija škotskog književnika i liječnika Arthura Conana Doylea prije više od 100 godina, najpoznatiji po svom briljantnom korištenju logike u rješavanju i najzamršenijih slučajeva kriminala, obreo se ovih dana i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

 

A kako i ne bi, kada je riječ o zemlji u kojoj su kriminal i korupcija toliko ogrezli, da joj i čak i najbolji detektivi teško mogu pomoći.


Kako se u toj ulozi snašao naš Sherlock Holmes, saznat ćete uskoro u domaćem tv serijalu "Dobrodošli u Orient Exspress" čije emitovanje idućeg mjeseca počinje na TV1, a više o tome možete čitati OVDJE.

 

U ulozi poznatog detektiva pojavljuje se bh. glumac Semir Krivić, kome uz haotične junake hotela "Orient Express" ni briljantni um nije puno pomogao... Fragmente sa seta i snimanja ove epizode, pogledajte u našem kratkom foto raportu...       

 

orient-express-sherlock-holmes-1
orient-express-sherlock-holmes-3
orient-express-sherlock-holmes-5
orient-express-sherlock-holmes-4

 

   

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook