supruga ubijenog olivera ivanovića shrvana

'Opet mi ga uzeše, nisam ga mogla sačuvati... Imam poruku za sve koji su ovo uradili, a zna se dobro ko su...'

Hronika16.01.18, 12:19h

'Opet mi ga uzeše, nisam ga mogla sačuvati... Imam poruku za sve koji su ovo uradili, a zna se dobro ko su...'
O svemu se oglasila i supruga ubijenog političara koja je, kako piše Telegraf, vijest da joj je suprug ubijen čula od liječnika

 

NEPOZNATI napadači pucali su jutros na Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokracija, pravda", u Kosovskoj Mitrovici, nakon čega je preminuo.

 

Kako javljaju lokalni mediji, pucnjava se dogodila danas oko 8.15 sati. Ivanović je navodno propucan s pet metaka te je preminuo na mjestu događaja.

 

O svemu se oglasila i supruga ubijenog političara koja je, kako piše Telegraf, vijest da joj je suprug ubijen čula od liječnika. 


"Opet mi ga uzeše, nisam ga mogla sačuvati", rekla je Ivanović kad je čula vijest o smrti supruga.

 

milena-i-oliver-jovanovic

 

"Imam poruku za sve one koji su ovo uradili, a zna se vrlo dobro tko su, da se ovo neće dobro završiti", rekla je Milena Ivanović za Pink. 

 

Čim je čula vijest, Milena Ivanović je otišla u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici u koju je njen suprug primljen bez znakova života. 

 

U jednom trenutku iz sale u kojoj su Ivanovića liječnici pokušavali spasiti izašla je medicinska sestra koja je okupljenima kazala kako je Ivanović umro nakon čega je suprugi ubijenog pozlilo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook