VIDEO/ SIMICA NIKAKO DA JE ODVEDE PRED OLTAR

Najavljivala je bajkovito vjenčanje, a onda je sve propalo: Suzana Mančić otkriva šta se dogodilo sa grčkim bankarom?

Showbizz26.10.17, 12:14h

Najavljivala je bajkovito vjenčanje, a onda je sve propalo: Suzana Mančić otkriva šta se dogodilo sa grčkim bankarom?
Suzana i Simeon zajedno su već 16 godina, a čini se da grčkom bogatašu i nije stalo do još jednog vjenčanja, pa često ističe kako taj papir ništa neće promijeniti

 


Popularna 'LOTO' djevojka, Suzana Mančić mjesecima je glasovito najavljivala bajkovito vjenčanje sa grčkim biznismenom i bankarom Simenonom Ocomokosom, koje je trebalo da se održi u Veneciji, međutim još uvijek ništa ni od svadbe ni od braka.   


Prvobitno je svadba trebala biti u martu ove godine pa je pomjerena za septembar, no oba termina završila su bez bračnih zavjeta.

 

suzana-mancic-simeon-ocomokos


Suzana i Simeon zajedno su već 16 godina, a čini se da grčkom bogatašu i nije stalo do još jednog vjenčanja, pa često ističe kako taj papir ništa neće promijeniti.


No, Suzana ne odustaje i kuje nove svadbene planove, a nastalu situaciju pravda "gomilon ozbiljnih obaveza i sastanaka" od kojih njen izabranik ne može da nađe vremena za sudbonosno "da".  Nikada nije krila da joj je do ove veze izuzetno stalo i da se uz Simeona, koga od milja zove Simica, osjeća divno kao žena.

 

- Moj Simica je bolji od svakog pileta. I u krevetu i ovako. Jeste da se mlado meso lijepi za prste, ali ne i za moje. Shvatila sam da ovi frajeri u crnim majicama koji se razmeću mišićima u teretani uopšte nisu cool. Veoma mi prija pažnja obrazovanog muškarca, džentlmena, koji ume da pokloni cvijeće i pažnju, izjavila je svojevremno Suzana Mančić pojašnjavajući čime je sve osvojio temperamentni Grk.


Za magazin Plus pojasnila je šta se zaista dogodilo sa udajom za Simeeona, a video možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook