sutra posljednji ispraćaj

Bihać odaje počast preminuloj Azri Kolaković: 'Idi, idi, moja vilo- sjećanje na Donnu Ares'

Hronika03.10.17, 15:23h

Bihać odaje počast preminuloj Azri Kolaković: 'Idi, idi, moja vilo- sjećanje na Donnu Ares'
U srijedu, 4. oktobra 2017.godine sa početkom u 11:00 sati u sali Kulturnog centra održati će se komemorativna sjednica, dok je posljednji ispraćaj zakazan u 16:00 sati na gradskom mezarju Humci

 


U srijedu, 4. oktobra u 11:00 sati bit će održana komemorativna sjednica u Kulturnom centru Bihać povodom smrti Azre Kolaković, poznatije kao Donna Ares.


U organizaciji JU Kulturnog centar Bihać i koncertne agencije Stage Art danas i sutra građani Bihaća imati će priliku upisivanjem u knjigu žalosti odati posljednju počast našoj prerano preminuloj sugrađanki Donni Ares, navode u Gradskoj upravi Bihaća- piše Faktor.ba.

 

Pod nazivom "Idi, idi, moja vilo- sjećanje na Donnu Ares" u utorak od 14:00 sati u Gradskoj galeriji otvorena je knjiga žalosti, dok je na gradskom trgu na bini u blizini galerije postavljen veliki poster i cvijeće uz mogućnost da građani Bihaća donesu svoje cvijeće i polože ga ispred postera Donne Ares.

 

U srijedu, 4. oktobra 2017.godine sa početkom u 11:00 sati u sali Kulturnog centra održati će se komemorativna sjednica, dok je posljednji ispraćaj zakazan u 16:00 sati na gradskom mezarju Humci.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook