foto/ dom mladih, 18. augusta

Savršeno hladan event: A state of ice - Ne propustite Jägemeister druženje

DEPO CLUBBING17.08.17, 12:39h

 Savršeno hladan event: A state of ice - Ne propustite Jägemeister druženje
Festivalska sedmica vrhunac je zabave tokom čitavog ljeta u našoj metropoli. Ove godine, najbolje je rezervirano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni event ove godine dešava nakon što se spusti SFF zavjesa , na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih, 18. augusta

 

Živa u termometru penje se neobično visoko ovih dana, kreativnost u odijevanju svaki dan je na kušnji, koža je tamnija, a ljetne večeri ispunjene druženjem na ugodnim temperaturama. Ljeto je vrijeme skupljanja nezaboravnih uspomena, novih avantura i  pozitivne energije. 

 

Festivalska sedmica vrhunac je zabave tokom čitavog ljeta u našoj metropoli. Ove godine, najbolje je rezervirano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni event ove godine dešava nakon što se spusti SFF zavjesa , na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih, 18. augusta.

 

jeger-3

 

„Nakon što smo prošle godine ''redizajnirali zabavu'', već sljedeće jutro fantastični komentari sudionika eventa, pokazali su da smo još jednom odradili dobar posao i  da je pred nama još teži zadatak - podići event stepenicu više naredne godine. Poslije cjelonoćne zabave, plesanja i pozitivne energije, u jutarnjim satima tražile su se pozivnice, ali za sljedeću godinu. Da to nije prolazna euforija, jasno nam je bilo u martu. Već tada su počeli upiti „Kada je ove godine event?“, otkrivaju iz Jägerovog tima.

 

jeger-2

 

Nakon višemjesečnih priprema, organizatori s velikim ponosom otkrivaju da je novi event, pod nazivom „A state of ice“ spreman. Tim od preko 100 ljudi marljivo i dalje radi na detaljima koji će učiniti da Jägerova ledenohladna noć bude noć, koja će 'smrznuti' uspomene svih gostiju eventa na još jedno fantastično druženje s prijateljima pod okriljem branda koji ne prepušta ništa slučaju.  Naziv samog eventa skriva poruku branda o idealnom načinu konzumacije ovog njemačkog pića – ohladiti ga na -18 ⁰C i piti ga čistog. Leden, a ne s ledom.  


Prateći hashtag #4friends i #astateofice na Instagramu i Facebooku, fanovi će moći na različite načine osvojiti ulaznice za sebe i svoja 3 prijatelja. Ove godine, specijalne 4 kožne narukvice nalazit će se u jednoj koverti i činit će jedinstveni način ulaska na event za jedno društvo, kao i uspomenu na zajednički provod.

 

jeger-1


Uvijek zanimljivi glazbeni gosti, posebni vizualni efekti, ponuda pića i hrane, kao i predivne Jägerette u posebnim odorama samo su dio cijele ledenohladne priče koja će biti ispisana u Domu mladih usred vrelog ljeta. 

 

Ostalo je malo vremena, okupi ekipu i zaledimo najbolje trenutke zajedno.

 

(DEPO PORTAL/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!